Paranoia-bugi Soros Gyuri bával

 2017.03.08. 16:50

A tegnapi hírügyelet közben a szokottnál is levertebben böngésztem a kormány háza tájáról érkező sajtóközleményeket, melyekből megtudhattam: mindenki, de tényleg mindenki mögött Soros György áll, akinek pedig szarul megy, annak csak miatta megyen szarul. És kezdtem átérezni, milyen lehetett a kommunizmus alatt a "nyugati imperializmus aknamunkájáról" szóló propagandafanfárokat hallgatni.

00000.jpg

Nem áll szándékomban bagatellizálni "Gyuri bá'" létező befolyását a világra - írtam eleget a disznóságairól ahhoz, hogy ez eszembe se jusson -, de az akkor is nonszensz, hogy lassan azért is ő lesz a felelős, ha elered az eső, vagy éjjel a vaksötétben belerúgunk a kredenc sarkába.

Két veszélye is van annak, hogy a kormánypártok és főleg a hozzájuk kötődő, iszonyatos erejű médiagépezet már-már kozmikus méretűvé dagasztja a Soros-sátánt: egy idő után komolytalanná válik, mint minden mumus; emellett ráerősít nemzetünk legnagyobb jellemhibájára, a szellemi kényelmességre.

A FOLYTATÁSHOZ KATTINTS IDE!

Címkék: hablaty Fidesz Orbán Viktor Soros György újságírósdi

A bejegyzés trackback címe:

https://diohely.blog.hu/api/trackback/id/tr7412322905

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása