Több változatban

 2013.11.27. 07:47

Nem tudom, kivel, milyen gyakran fordul elő ilyesmi, velem elég ritkán. Annál meglepőbb, és egyben viccesebb.

Igazából mondhatnám, hogy nem történt semmi különös, viszont ha ezt mondanám, akkor nem írnék róla. Legjobb emlékeim szerint eddig kb. egyszer fordult elő velem, hogy olyasvalakivel találkoztam, aki a kiköpött hasonmásom. Szerintem ráadásul ez még nagyon gyermekkorom elején történhetett, mert magán a tényen kívül nagyjából semmire sem emlékszem az esetből.

Viszont az egész rendszeridegen, hogy két napon belül két olyan emberkével is összeakadjak a budapesti tömegközlekedés útvesztőjében, akik nemcsak fizimiskájukat, de öltözködési stílusukat, és manierizmusaikat tekintve is szakasztott másaim.

Igaz, szakállviseletet tekintve a skála két végéről szalajtották az urakat, egyikük ugyanis az én szőrzet nélküli kölyökképemmel bámult rám nagy szemeket meresztve a 4-6-os villamoson, míg a másik jó eséllyel indulhatott volna egy Raszputyin-hasonmásversenyen. Lehet, hogy épp oda tartott a 86-os busszal, ki tudja :) Mindenesetre, ahogy észleltem, ők is alaposan megdöbbentek a hasonlóságon. Vagy csak azon, hogy egy vadidegen srác úgy bámulja őket, mint akinél nincs minden rendben.

Kicsit félek, hogy a szakdolgozat írás kezd rám hallucinogén hatással lenni... Bár az is elképzelhető, hogy egy őrült tudós valahol szorgosan gyártja a klónjaimat, egyesével eresztve rá őket a BKV-ra, hogy lassan, feltűnésmentesen átvehesse a világ fölötti uralmat. Ha belátható időn belül ismét összeakadok egy doppelgängerrel, erőteljesen gyanakodni kezdek az utóbbira  :D

hehh.jpg

Címkék: megtörtént bohóság

A bejegyzés trackback címe:

https://diohely.blog.hu/api/trackback/id/tr155659967

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása