Mindig is kedvenc hobbijaim közé tartozott a múlt ereklyéi között való kutakodás, bár szó, ami szó, a sajátoméban eddig még nem vittem túlzásba a dolgot. Most erre is akadt egy példa.

wh40k-ds-00hun.jpg

Kb. százezer évvel ezelőtt sikeresen hozzájárultam a magyar internetes képregénykultúra egyik bölcsőjének számító Hálózsák.hu munkásságához. A kooperáció sajnos csupán egy műre korlátozódott, és ha jól emlékszem, iskolai tanulmányaim jelentős megsűrűsödése, valamint notórius számítógép-lerohadások vetettek véget neki. Kifejezetten kár, mert szerfelett élveztem.

A nevezett alkotás egy Warhammer 40K univerzumon alapuló képregény volt, méghozzá nem is akármilyen, hanem egy ork sztori, ami e roppant agresszív, idegen faj egyik vadászbombázó egységéről, a Gyilok Osztagról szól.

Emlékszem, bitang nehéz, de egyben hihetetlenül mókás volt fordítani, és ahhoz képest, hogy ez volt az első ilyen jellegű munkám, még tűrhetőre is sikerült. Pár perce pedig örömmel fedeztem föl, hogy a végeredmény még mindig elérhető a világhálón, szóval aki érez némi affinitást a téma iránt (és rendelkezik némi háttértudással a világról, mert anélkül nem feltétlenül ajánlott), az erre a linkre kattintva tanulmányozhatja ezt a kevésbé sem szépirodalmi magaslatokat ostromló képregényt. Jó szórakozást hozzá!

Címkék: megtörtént képregényes Warhammer 40000

A bejegyzés trackback címe:

https://diohely.blog.hu/api/trackback/id/tr606845031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása